Over Ons

 

Wie zijn wij?

Thuistools vacuümmachines zet zich in tegen voedselverspilling in Nederland in België. Dit doen wij onder het motto "samen tegen voedselverspilling".
Hierom steunen wij ook de voedselbank d.m.v. financiële ondersteuning. Zo kunnen wij samen de mensen die het moeilijker hebben een handje helpen en daarmee ook nog eens voorkomen dat er (onnodig) veel eten wordt weggegooid. Lees hier meer over onze samenwerking met de voedselbank.  

Door het gebruik van vacuümmachines blijft je eten tot wel 5x langer vers! Zo hoef je dus veel minder eten weg te gooien. Wij willen vacuümmachines (en accessoires) aanbieden aan heel Nederland en België en naar ons idee hoeft hoge kwaliteit dan ook niet gepaard te gaan met hoge prijzen. Alle machines zijn door ons getest en steeds bieden wij u 3 of 4 machines aan met de beste prijs/kwaliteit. 

Tot slot kunt u bij ons ook altijd terecht voor de beste en goedkoopste vacuümzakken

Zowel de machines als zakjes worden door ons gratis verzonden.

Kijk gerust even rond bij onze vacuümmachines en dan hopen wij jou snel verder te mogen helpen!

Mocht je meer informatie willen over vacuümmachines, vacuümzakken of wat dan ook, dan zal ik je sterk aanraden onze pagina alles over vacumeren te bekijken. Hier lichten wij elke week een ander onderwerp over het vacumeren verder toe. Een hele hoop informatie dus!
Tot slot staan wij natuurlijk ook altijd klaar om je persoonlijk verder te helpen. Stuur gerust een mailtje naar info@thuistools.nl en we zullen deze mail vrijwel direct beantwoorden!